Socialt ansvar​

Vi føler et stort ansvar for at uddanne fremtidens dygtige håndværkere

Politikerne ønsker i stigende grad, at virksomhederne skal tage socialt ansvar - både i forhold til at uddanne lærlinge og i forhold til at integrere udsatte grupper på arbejdsmarkedet.

I HM Gruppen er vi helt enige i, at vi som stor håndværksvirksomhed og entreprenør har et ansvar i forhold til at uddanne de unge. Alle vinder, når en virksomhed og en lærling indgår en samarbejdsaftale:

  • Virksomheden får en medarbejder, der er ivrig efter at arbejde hårdt for at få en god uddannelse og den anerkendelse, der følger med.
  • ​Den unge får en læreplads og vokser både fagligt og menneskeligt.
  • Samfundet får tilført en ressource, som kan bidrage til vores alles bedste.​​

​Vi synes, at dette samarbejde skal ske af frivillighedens vej, da det er den bedste løsning for virksomheden, arbejdsmarkedet, fagligheden samt de unge. Vi har således påtaget os vores del af ansvaret ved at etablere en del lærlinge- og praktikpladser og i øvrigt indgå i følgende samarbejder:

  • med EUC praktikpladscenter på Sjælland. Praktikpladscentrets formål er primært at etablere endnu flere praktikpladser til unge, der er i gang med en erhvervsuddannelse, og dermed mindske frafaldet fra erhvervsuddannelserne.
  • ​med Jobcentret i Holbæk og dets samarbejdspartnere omkring arbejdsprøvning af arbejdsløse. Formålet med dette projekt er at få disse mennesker ud på arbejdsmarkedet igen og skabe sig et meningsfyldt liv med mulighed for at forsørge sig selv.
  • ​med ungdomsskolerne i Holbæk Kommune. Formålet med dette samarbejde er, at bistå de unge i afklaring af fremtidige uddannelses-/ jobmuligheder.​​​

Ønsker du at blive kontaktet?​

​Udfyld nedenstående felter og vi vil ringe dig op hurtigst muligt:​​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eller ring til os på tlf.:
59 44 03 33​

Firmanavn & CVR​

​HM Gruppen A/S

CVR: 28703066 

Adresse

Tåstruphøj 54
4300 Holbæk 

Kontakt os

Medlem af