Historien bag HM gruppen A/S​

En 150 år gammel historie

HM Gruppen A/S udspringer af det oprindelige Holbæk Maskinsnedkeri, der blev grundlagt i år 1867 – som en del af det navnkundige Asmussen & Weber. Gennem tiderne er firmaet opspaltet i forhold til ejere og arbejdsområder, men vi kan se tilbage på en lang og spændende historie og frem til et 150-års jubilæum.

Den forrige ejer Poul Rasmussen var indehaver af virksomheden frem til år 2000, hvor virksomheden blev overtaget af den nuværende ejerkreds. Poul Rasmussen havde i sin periode haft en af de største tømrervirksomheder i Holbæk-området med ca. 65 mand. Op til salget havde firmaet droslet ned, da ejeren ønskede at gå på pension. Således var der kun 3 mand ansat i firmaet ved overtagelsen.
​​​

Siden år 2000 har HM Gruppen haft en konstant vækststrategi - i takt med tidernes skiften og i jagten på de gode medarbejdere. Dette har, ud over en egen vækst med oprettelse af flere afdelinger, medført opkøb af virksomheder, der passede ind i vækststrategien – heriblandt ”Tømrerfirmaet Henrik Jørgensen”, ”Køkkenbutikken JKE-Design & Multiform Holbæk ApS”, ”Nordvest Gulvbelægning” og ”Tømrerfirmaet Per S Poulsen”.

I dag er HM Gruppen A/S en solidt og bredt forankret virksomhed i Holbæk og vi ser frem til tiden foran os med stor energi og glæde.​

Ønsker du at blive kontaktet?​

​Udfyld nedenstående felter og vi vil ringe dig op hurtigst muligt:​​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eller ring til os på tlf.:
59 44 03 33​

Firmanavn & CVR​

​HM Gruppen A/S

CVR: 28703066 

Adresse

Tåstruphøj 54
4300 Holbæk 

Kontakt os

Medlem af