Entrepriser​

​Når vi påtager os en hoved, - eller totalentreprise, er vi meget fokuseret på, at kunden får præcist det resultat, der er ønsket. Selvom projektet er stort, skal det stadig være ”nemt at være kunde”.

Vi bruger derfor meget energi på at læse og forstå det materiale og de tegninger, der indledningsvis er produceret til projektet. Derved kan vi først og fremmest sikre, at kunden får det som er ønsket og dernæst kan vi sikre, at prissætningen af projektet er rigtig i forhold til valgte materialer og udfaldsrum.

Hoved- og totalentreprenør

Vi har stor erfaring som hoved- og totalentreprenør og tilbyder at koordinere alle fagentrepriser ved et byggeprojekt. Vi varetager selv tømrer, murer- og gulvarbejder. ​

Kommunikation mellem bygherre, rådgiver og entreprenører er et væsentligt indsatsområde for at sikre, at et projekt gennemføres med succes. Når vi indleder et byggeri, sørger vi for at sætte en stærk projektorganisation op, der ugentligt drøfter byggeriets fremdrift, sundhed og sikkerhed på byggepladsen samt store og små problemstillinger, der kan opstå undervejs.

​Vi udpeger en byggeleder, der projektet igennem er øverst ansvarlig for byggeprocessen.

Er du rådgiver for en kunde, som står foran et større byggeprojekt, hjælper vi gerne i den indledende fase og deltager i drøftelser og afklaringer inden projektet er tegnet færdigt. ​

Ønsker du at blive kontaktet?​

​Udfyld nedenstående felter og vi vil ringe dig op hurtigst muligt:​​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eller ring til os på tlf.:
59 44 03 33​

Firmanavn & CVR​

​HM Gruppen A/S

CVR: 28703066 

Adresse

Tåstruphøj 54
4300 Holbæk 

Kontakt os

Medlem af